I ka wā hoʻoilo, pehea e mālama ai i kāu pākaukau?

I ka wā hoʻoilo, pono e mālama pono i kāu TORCHN lead-acid gel batteries e hōʻoia i kā lākou hana maikaʻi loa.Hiki i ke anuanu ke hoʻopilikia nui i ka hana pākaukau, akā me ka mālama pono, hiki iā ʻoe ke hōʻemi i ka hopena a hoʻonui i ko lākou ola.

Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo koʻikoʻi e pili ana i ka mālama ʻana i nā pākahi gel lead-acid TORCHN e hōʻoia i ko lākou pono i ka wā hoʻoilo:

1. E hoʻomaʻamaʻa i ka pākaukau: Hiki i ke anuanu ke hōʻemi i ka pono o ka pākaukau a hoʻokuʻu i ka electrolyte.No ka pale ʻana i kēia, e mālama i nā pila ma kahi mehana, e like me ka hale kaʻa wela a i ʻole ka pahu pahu pahu me ka insulation.E hōʻalo i ka mālama pono ʻana iā lākou ma luna o nā papahele siki e hōʻemi i ka nalowale o ka wela.

2. E mālama i nā pae hoʻoili kūpono: Ma mua o ka hiki ʻana mai o ka hoʻoilo, e hōʻoia i ka piha piha ʻana o nā pā.Hiki i nā mahana anu ke hoʻemi i ka uku o ka pākaukau, no laila he mea koʻikoʻi e nānā i kēlā me kēia manawa a hoʻopiha iā lākou inā pono.E hoʻohana i ka charger kūpono i hoʻolālā pono ʻia no nā pākaona gel lead-acid.

3. E nānā mau i nā pilina pākaukau: E hōʻoia i ka maʻemaʻe, paʻa, a me ka ʻole o ka ʻino.Hiki i ka corrosion ke keakea i ke kahe o ke au uila a hoemi i ka hana o ka pila.E hoʻomaʻemaʻe i nā pilina me ka hui ʻana o ka soda baking a me ka wai a hoʻohana i kahi pulupulu uea e wehe i nā ʻino.

4. E hō'alo i ka ho'oku'u 'ana i ka hohonu: 'A'ole pono e ho'oku'u nui 'ia nā pāka'i gel-acid, i ka wā anuanu.Hiki i nā hoʻokuʻu hohonu ke hoʻopōʻino a hoʻopōkole i ke ola o ka pākaukau.Inā hiki, e hoʻohui i kahi mea mālama pākaukau a i ʻole ka mea hoʻoili lana e hoʻopaʻa i ka pae hoʻoiho i ka wā o ka hana ʻole.

5. E ho'ohana i ka 'olu'olu: No ka ho'omalu hou 'ana i nā pila mai ke anuanu, e no'ono'o e 'ōwili iā lākou me nā mea ho'olale.Hāʻawi ka nui o nā mea hana pākaukau i nā uhi pākaukau kūikawā a i ʻole nā ​​​​pākeke wela i hoʻolālā ʻia e hāʻawi i ka insulation hou i nā mahina hoʻoilo.

6. E mālama i ka ma'ema'e o nā pila: E nānā mau a ho'oma'ema'e i nā pila no ka wehe 'ana i ka lepo a i 'ole ka lepo i ho'ahu 'ia.E hoʻohana i ka pulupulu palupalu a i ʻole ka lole a me kahi hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe e holoi ai i ka pahu pākaukau.E hōʻole i ka loaʻa ʻana o ka wai i loko o nā puka pā.

7. E hō'alo i ka ho'opi'i wikiwiki 'ana i nā mahana anu: Hiki ke ho'opō'ino 'ia ka pila o loko i ka ho'opa'a 'ana i ka ha'aha'a.E hahai i nā alakaʻi a ka mea hana a hoʻopaʻa i nā ʻaʻa i ka uku kūpono no ka wela o ka honua.ʻOi aku ka maikaʻi o ka hoʻopaʻa ʻana lohi a paʻa i nā mahina hoʻoilo. 

Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo mālama, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i ka hana maikaʻi ʻana o kāu mau pahu pahu TORCHN lead-acid gel i ke kau hoʻoilo.Eia hou, he mea nui e nānā mau i nā alakaʻi a ka mea hana no nā kuhikuhi kikoʻī e pili ana i ka mālama ʻana a me ka mālama ʻana.ʻO ka mālama pono ʻana i kāu mau pila ʻaʻole e hoʻolōʻihi i ko lākou ola akā e hōʻoiaʻiʻo hoʻi e hāʻawi lākou i ka hana hilinaʻi inā pono.

ʻO TORCHN nā pahu pahu pahu-acid gel


Ka manawa hoʻouna: Nov-24-2023